Etusivu / Senioriasuminen

Senioriasuminen

Asu kodikkaasti palvelujen äärellä

Vaivatonta asumista senioreille

Ikääntymisen myötä moni asia, kuten asumisen tarpeet muuttuvat. Asunto voi alkaa tuntua turhan isolta sekä työläältä ja kalliilta ylläpitää. Myös asunto ikääntyy: siihen voi olla tulossa sen iän vaatimat remontit, jotka saattavat tuntua raskailta hoitaa.

Tarve lähellä oleville palveluille ja hissilliselle talolle voi alkaa olla ajankohtainen eläkeiässä, ja silloin senioriasunnot ovat oikea ratkaisu vaivattomaan asumiseen.

Senioriasunnot on suunniteltu esteettömiksi, ja niissä on usein käytössä nykyaikaista turvatekniikkaa. Asuntoihin on saatavilla asumista helpottavia yksilöllisiä palveluja, kuten siivous- ja ruokapalveluja. Lisäksi voit sisustaa asunnon sellaiseksi kuin haluat - se on sinun kotisi!

Me Jakosuolla haluamme panostaa senioreiden asumiseen, ja olemmekin olleet mukana lukuissa senioreiden asumisen muutoksissa. Olemme saaneet kiitosta mm. lakipuolen asioiden ymmärtämisestä, ja Kristiinan lakimiehen koulutus on auttanut asunnonvaihtoon liittyvien koukeroiden kanssa.

Pyydä lisätietoja senioriasumisesta

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    » tietosuojalauseke

    senioriasuminen_1173170350